DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Idei pentru reducerea costurilor
   
Igiena profesionala cu DeLaval
   
 
 

Idei pentru reducerea costurilor


 

Va invitam sa rasfoiti noua brosura DeLaval care contine sfaturile noastre pentru o productie de lapte sustenabila si cum va puteti reduce inteligent costurile in ferma dumneavoastra.
Asigurați o hrănire corectă? Vaca a slăbit sau a luat în greutate? Toate aceste intrebari isi vor gasi raspunsul cu ajutorul cantarului pentru animale.
Aparatul de lapte mobil CMM DeLaval,ca soluție de bază, poate asigura o îngrijire confortabilă și eficientă a vițeilor în orice fermă de lapte! Aparatul de lapte mobil CMM este disponibil în varianta cu un volum de 100 sau de 180 litri, cu diverse echipamente.
 

  Cititi mai mult >>>

Igiena profesionala cu DeLaval


 

Persistenta prelungita a iodului pe mameloane imbunatateste si previne aparitia unor noi infectii mamare in conditii naturale de expunere

Gardeval TM foloseste tehnologia patentata de iod liber pentru a dezinfecta rapid mameloanele imdeiat dupa muls. Dezinfecteaza mameloanele in cateva secunde prin identificarea si uciderea unui spectru larg de bacterii daunatoare. Creeaza o pelicula umeda dar flexibila care blocheaza intrarea bacteriilor in canalul mamelonului.

  Cititi mai mult >>>
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval