DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Tancuri de racire DeLaval
   
Solutii pentru racirea si depozitarea laptelui cu DeLaval
   
 
 

Tancuri de racire DeLaval


Tancuri deschise pentru micii fermieri si centre colectare

 

Răcirea rapidă și eficientă este esențială pentru conservarea calității laptelui. La mulgere laptele are o temperatură de aproximativ 35°C, iar acesta trebuie răcit imediat. Laptele prezintă o rezistenţă naturală împotriva bacteriilor imediat după mulgere, însă numai răcirea rapidă la o temperatură între 4°C şi 6°C împiedică sau minimizează dezvoltarea ulterioară a microorganismelor.
DeLaval oferă cea mai cuprinzătoare gamă de echipamente de răcire a laptelui la fermă, pentru că noi recunoaştem importanţa răcirii eficiente pentru producerea unui lapte de calitate.

  Tancuri deschise pentru micii fermieri si centre colectare

Solutii pentru racirea si depozitarea laptelui cu DeLaval


 

Consum de energie redus cu prerăcire

Prerăcirea reduce sarcina de răcire şi, în consecinţă, energia necesară. Un schimbător de căldură cu plăci DeLaval, cu dimensiuni adecvate, poate economisi până la 60 la sută din costurile de energie pentru răcire.

În funcţie de bugetul dumneavoastră, puteţi alege între schimbătorul de căldură cu plăci tip BM 23, 37 sau 51 – cu structură de aluminiu sau oţel inoxidabil. Schimbătorul de căldură cu plăci BHSS 23, 35, 47, 61 sau 73 pentru debitele mari de lapte – toate sunt furnizate cu structură de oţel inoidabil.

  Recuperator caldura
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval