DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Saltele de cauciuc au fost testate in Danemarca
   
Bunastarea vacilor cu DeLaval
   
 
 

Saltele de cauciuc au fost testate in Danemarca


 

Investitia in saltele de cauciuc pentru alei in cazul fermelor de vaci este o achizitie pentru care fermierii de multe ori spun ca nu gasesc justificare doar pentru a oferi un plus nu, foarte considerabil, de confort animalelor.

Dar avand in vedere efectivele mari de vaci pe care le au si care parcurg kilometri pe alei, investitia se amortizeaza conform afirmatiilor facute de cei 23 de fermieri care au luat parte la test. Fermierii vizitati au fost intervievati cu privire la alegerea pe care au facut-o atunci cand au achizitionat saltele si experienta lor cu acestea.

  Saltele de cauciuc DeLaval

Bunastarea vacilor cu DeLaval


 

Saltea pentru vaci M45S

Confort si igienă de primă clasă asigurate prin stratul gros de spumă de latex si prin stratul sintetic superior flexibil. Salteaua este rezistentă la uzură si a dovedit o durabilitate bună în testele de teren.

Flexibilă, moale si benefică pentru vacile dvs.

Salteaua pentru vaci M45S DeLaval este alcătuită dintr-un strat superior sintetic, rezistent si flexibil si o saltea din spumă groasă. Această combinatie le oferă vacilor o solutie de confort de primă clasă care le încurajează să se comporte natural atunci când se adapă, mănâncă si se odihnesc

  Cititi mai mult >>>
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval