DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Ferma Agro-Carmolact (Part II)
   
Smart Farming- 7 recomandari DeLaval
   
www.milkproduction.com
   
 
 

Ferma Agro-Carmolact (Part II)


 

Ferma Agro-Carmolact este prima ferma din Romania echipata cu sistem rotolactor PR2100 DeLaval Rotary-platforma rotativa cu 40 de locuri si sistem de management ALPRO. Va invitam sa cititi interviul cu managerul fermei, Daniel Termure.

BOVISmagazin: De ce ati ales rotolactorul de la compania DeLaval?

Daniel Termure: In urma analizelor facute asupra altor rotolactoare de la alte companii, am constatat ca este un rotolactor complet si foarte reusit, suntem incantati de acesta, are un muls fin si reusim sa mulgem 420 capete in 2,5-3h. Noi suntem multumiti de acest timp (...)

  Cititi mai mult >>>

Smart Farming- 7 recomandari DeLaval


 

Conceptul DeLaval Smart Farming vine in ajutorul dvs si reprezinta posibilitatea noastra de a oferi fermierilor idei inovative, uneltele si tehnologia necesara pentru a avea control deplin asupra afacerii lor.

Folosirea eficienta a resurselor intr-o ferma ar trebui sa conduca la venituri mai mari avand in vedere o crestere a productivitatii si un mai bun control asupra costurilor. Asta defineste profitabilitatea in ferma, unul dintre pilonii cheie in productia sustenabila de lapte. Contactati un reprezentatant DeLaval pentru a gasi solutia potrivita in ferma dvs.

  Cititi mai mult >>>

www.milkproduction.com


 

Milkproduction.com este un web site unde puteti gasi informatii actualizate, din toata lumea, despre productia de lapte, ferme, zootehnie, tehnologie de ultima ora, cercetari si studii de caz in domeniu, stiri, solutii si produse relevante domeniul dvs de activitate. 

Milkproduction.com este un punct de intalnire pentru toti profesionistii implicati in productia de lapte. Pentru a fi la curent cu toate noutatile va puteti abona la newsletter-ul milkproduction.com sau urmariti activitatea noastra pe facebook.

Milkproduction.com este un web site sponzorizat de catre compania DeLaval International AB.

  Cititi mai mult >>>
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval