DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Cum putem detecta mastita subclinica?
   
In fiecare zi milioane de animale sunt mulse, hranite si intretinute cu echipamente Delaval
   
 
 

Cum putem detecta mastita subclinica?


 

Cel mai simplu mod de a verifica celulele somatice este pe teren. Numarul acestora este un bun indicator nu numai pentru sanatatea animalului (masitita si mastita subclinical), dar si pentru igiena generala:

  • Mastita poate afecta sanatatea ugerului si este o boala infectioasa responsabila direct pentru pierderile de lapte si imbolnavirea animalelor.  
  • Mastita este de asemenea responsabila pentru probleme serioase ce pot afecta calitatea laptelui precum impactul asupra gustului, valabilitatea laptelui crud si influenta acestuia ca materie prima in fabricarea branzeturilor, iaurtului, etc.

Aflati aici cum puteti preveni toate acestea folosind Aparatul de Numarare a Celulelor Somatice DeLaval:

  Cititi mai mult >>>

In fiecare zi milioane de animale sunt mulse, hranite si intretinute cu echipamente Delaval


 

Din pozitia noastra de leaderi mondiali in acest domeniu, inovam si extindem afacerea in noi segmente si zone geografice. 

DeLaval este prezenta in Romania de peste 10 ani si inca de atunci facem echipa comuna cu clientii nostri pentru a avea rezultate pe termen lung. Va invitam sa va inspirati pentru proiectele dvs. viitoare de la clientii DeLaval in Romania, vizitand povestile lor pe site-ul nostru.
http://www.delaval.ro/-/Meet-our-customers1/

  Cititi mai mult >>>
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval