DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Expo Conferinta Internationala Meat&Milk
   
 
 

Expo Conferinta Internationala Meat&Milk


Info TRIP intr-o ferma echipata cu DeLaval

 

 

Stimati colaboratori!

In calitate de partener la Conferinta Meat&Milk, va informam ca anul acesta evenimentul se va organiza la Hotel Hilton din Sibiu  în zilele de 11 și 12 iunie.Va invitam cu aceasta ocazie sa va inscrieti la cea de-a treia ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura, sub titlul ”Finanțare, Optimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare într-o piață globalizată”.  In urma colaborarii noastre cu organizatorii evenimentului, clientii nostri vor putea beneficia de un tarif special.

Gasiti aici mai multe detalii despre program si invitatii speciali: La fel ca  anul trecut, vom organiza o excursie intr-o ferma echipata cu DeLaval pe data de 11 iunie.

http://www.meat-milk.ro/participanti-2014/

Cel mai important invitat care a confirmat participarea la Expo-Conferință este domnul Daniel Constantin, Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, acela care, în ședința generală din dimineața zilei de 11 iunie, va detalia ultimele măsuri luate la nivel de minister, precum și proiectele avute în vedere pentru a optimiza activitatea sectoarelor de carne și lapte ale României.

Vă puteti confirma participarea la conferinta Meat&Milk 2014 pana pe 5 iunie 2014.

Informații și înscriere direct la organizator la tel:+4021 223 25 21, e-mail: sau prin DeLaval, persoana contact Laura Dumitrescu, 0743104565.

  Cititi mai mult >>>
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval