DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Efectele aleilor cu saltele de cauciuc asupra locomotiei si sanatatii vacilor
   
Accesati Farmish Management, un blog DeLaval despre Managementul Fermei
   
 
 

Efectele aleilor cu saltele de cauciuc asupra locomotiei si sanatatii vacilor


 

In 2012, a fost facut un studiu condus de Pernilla Norberg la Universitatea de Agricultura din Suedia si a investigat efectele aleilor de cauciuc asupra locomotiei vacilor.
Studiul a fost realizat intr-o ferma noua, echipata cu sistem de muls rotativ, pe un grup de vaci ce merg pe alei echipate cu saltele de cauciuc R18DeLaval si un alt grup de vaci folosite pentru comparatie, ce merg pe aleile traditionale de beton. Toate leziuneile de la inceput si dupa 4 luni au fost inregistrate. Au fost sub observatie locomotia, copitele si picioarele, comportamentul si igiena. Pana la sfarsitul studiului, riscul problemelor podale la vacile tinute pe ciment era de trei ori mai mare decat la cele tinute pe saltelele de cauciuc. La doua din cinci locomotia a fost imbunatatita dupa ce acestea au fost mutate in grupul tinut pe saltele de cauciuc.

  Cititi mai mult >>>

Accesati Farmish Management, un blog DeLaval despre Managementul Fermei


 

Farmish abordeaza subiecte despre managementul fermei si este o metoda eficienta si simpla de a dicuta cu fermierii si cu expertii in industrie din toata lumea.

 “Acest blog reprezinta un pas in plus in efortul nostru de a deveni numarul 1 in managementul fermei, de a purta disutii deschise on-line cu clientii nostri si cu producatorii de produse lactate in general”, spune Antonella Stromberg- DeLaval Director Online.

Asadar, va invitam sa vizitati Farmish blog si sa aflati informatii direct de la specialistii nostri despre sanatatea animalelor, managementul fermei, hrana, muls, reproductie, performante si tehnologie DeLaval.

http://blog.delaval.com/

  Cititi mai mult >>>
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval