DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Consumabilele sunt importante!
   
Filtrele de lapte, o parte esențială a livrării laptelui de calitate superioară
   
Hy Tech- Buletin informativ
   
 
 

Consumabilele sunt importante!


 

Oricat de performant ar fi echipamentul de muls, acesta nu poate functiona optim fara spalare regulata si corecta a mansoanelor sau fara service de mentenanta.

Un interviu cu Koen Stessens, Senior Product Manager Milk Quality & Animal Healt
L-am intrebat pe Koen Stessens, Senior Product Manager, cateva lucruri despre consumabile si importanta lor pentru bunul mers al activitatii intr-o ferma.

  http://www.youtube.com/watch?v=kcsoxx5BUSc

Filtrele de lapte, o parte esențială a livrării laptelui de calitate superioară


 

Conceptul de filtrare a laptelui crud nu este unul nou, egiptenii antici filtrând laptele pentru a se asigura că acesta nu este contaminat cu dejecții, păr și insecte, printre altele. Cu toate acestea, în prezent s-a dezvoltat o întreagă știință în jurul filtrării laptelui, implicând mii de oameni din întreaga lume. La DeLaval, unul dintre cei mai mari furnizori globali de filtre de lapte, specialiștii dedicați din întreaga lume lucrează la dezvoltarea și tehnologia de filtrare.

  Cititi mai mult >>>

Hy Tech- Buletin informativ


 

Notă preventivă

Cel puţin o dată pe zi, o mare parte din cele 550 000 de vaci de lapte din Idaho se spală în bazinele de mică adâncime cu sulfat de cupru pentru a preveni infecţiile la copite. Adesea, producători de lapte aruncă apa de baie în lagune sau o folosesc pentru a iriga culturile de porumb şi lucernă.

„La un moment dat, acumularea de cupru din sol poate să afecteze negativ culturile”, a declarat specialistul în soluri, Jim Ippolito, care lucrează la laboratorul de cercetare Agricultural Research Service’s Northwest Irrigation and Soils Research Laboratory din Kimerbly, Idaho.

  Cititi mai mult >>>
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval