DeLaval
 
In acest subiect:  
   
DeLaval a vandut 10.000 Roboti de Muls VMS in lume
   
Targul expozitional IndAgra 2013
   
 
 

DeLaval a vandut 10.000 Roboti de Muls VMS in lume


 

Sistemele de muls automate devin rapid un lucru obișnuit, pe măsură ce producătorii de lapte din întreaga lume își doresc mai multă flexibilitate, comenzi fiabile și o performanță îmbunătățită a mulsului pentru a-și face operațiunile mai sustenabile. DeLaval a vândut recent cel de-al 10.000-lea Sistem de muls voluntar VMS™ Fermelor Glenirvine din Fergus, Ontario.

  Cititi mai mult >>>

Targul expozitional IndAgra 2013


 

Fie că doriţi să mulgeţi mai multe vaci în mai puţin timp sau să vă axaţi pe siguranţa şi confortul operatorului, DeLaval are soluţia adecvată de sală şi echipamentul aferent pentru dumneavoastră.

O sală modernă şi eficientă de muls poate mări profitul dvs. oferindu-vă posibilitatea de a produce lapte de cea mai înaltă calitate. DeLaval întâmpină nevoile dvs. privind calitatea prin intermediul celor mai recente contoare de lapte, indicatori de lapte, pompe, manşoane, tuburi, vacuum, automatizări, săli, porţi de sortare, filtre, receptoare şi multe altele.

Pe durata targului expozitional IndAgra 2013 ne puteti gasi la pavilionul Asociatiei Holstein.
Aici detalii
.

 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval