DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Conferinta despre longevitatea vacilor
   
In fiecare zi milioane de animale sunt mulse, hranite si intretinute cu echipamente DeLaval
   
 
 

Conferinta despre longevitatea vacilor


 

O rata mare de reforma involuntara  asociata cu probleme de sanatate si fertilitate, a devenit o preocupare in industria de lactate. 70-80% din rata de reforma sunt operatiuni involuntare si cele trei motive principale sunt problemele poadale, mastita si fertilitatea. Nu numai ca este o problema a bunastarii animalelor, dar este, de asemenea, foarte costisitoare pentru fermieri, astfel incat aceste subiecte trebuie abordate. Din fericire, exista o multime de cercetari si informatii disponibile pentru a ajuta producatorii de lapte si solutiile nu trebuie sa fie schimbari radicale sau investitii foarte mari. Chiar si lucrurile simple care imbunatatesc confortul vacilor pot avea un efect pozitiv.

  Cititi mai mult >>>

In fiecare zi milioane de animale sunt mulse, hranite si intretinute cu echipamente DeLaval


 

DeLaval este prezenta in Romania de peste 10 ani si inca de atunci facem echipa comuna cu clientii nostri pentru a avea rezultate pe termen lung. Va invitam sa va inspirati pentru proiectele dvs. viitoare de la clientii DeLaval in Romania, vizitand povestile lor pe site-ul nostru.
De mai mult de 125 ani, DeLaval conduce progresul in productia de lapte la nivel mondial si opereaza in mai mult de 100 tari. Se poate adresa fermierilor cu un numar de vaci cuprins intre 1 si 50.000, iar scopul nostru in 2014 este sa sa acceleram trecerea de la managementul mulsului la managementul total al fermei si al profitabilitatii dvs.

  Cititi mai mult >>>
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval