DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Incepand cu 3 iunie va invitam sa accesati blog-ul DeLaval
   
Filmul AMR - primul sistem rotativ de muls automat din lume- premiat in 2013
   
 
 

Incepand cu 3 iunie va invitam sa accesati blog-ul DeLaval


 

DeLaval işi lansează pe 3 iunie propriul blog

Blogul, Farmish, va aborda subiecte despre managementul fermei, va fi o metoda eficienta si simpla de a dicuta cu fermierii si cu expertii in industrie din toata lumea.

 “Acest blog reprezinta un pas in plus in efortul nostru de a deveni numarul 1 in managementul fermei, de a purta disutii deschise on-line cu clientii nostri si cu producatorii de produse lactate in general”, spune Antonella Stromberg- DeLaval Director Online.

 

Filmul AMR - primul sistem rotativ de muls automat din lume- premiat in 2013


 

Filmul a fost onorat la Premiile Telly din SUA.

 Filmul, produs de prestigioasa casa de productie Populate in 2012, a primit premiul cel mare la categoria “Echipamente si Servicii Business”. Filmul a fost produs pentru a marca lansarea pe piata a  DeLaval AMR™  - primul sistem rotativ de muls automat din lume

Premiile Telly reprezinta unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de film din lume. Festivalul din acest an- cu numarul 34- a atras peste 13000 articole de publicitate si agentii de film, la fel ca si corporatii, din intreaga lume. Juriul este compus din experti din industria filmului.

Puteti urmari filmul accesand link-ul de mai jos.

  Cititi mai mult >>>
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval