DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Agrozootehnica Comisani, un partener de incredere
   
Pompa de vacuum, inima instalatiei de muls
   
Cât de curat înseamnă curat?
   
Promotie ventilator DF1250
   
 
 

Agrozootehnica Comisani, un partener de incredere


 

Faceti cunostinta cu dl Mihai Caceamac, un partener de incredere pentru DeLaval si proprietarul unei ferme de succes in Romania, Agozootehnica Comisani.

"... pentru mine pe primul loc este grosimea ţevilor de inox prin care se spăla sau se transportă laptele; cantitatea de detergent care trebuie admistrată la spălare, cantitatea de apă pe care trebuie să o utilizeze maşina de spălat. Punând toate astea în balanţă şi calculând perioada de amortizare pe o perioadă de 5 ani vedem că sala aleasă are un preţ mai mic." 

  Cititi tot interviul

Pompa de vacuum, inima instalatiei de muls


 

Ținând cont de toate descoperirile tehnologice apărute în industria fermelor de lapte, e ușor să uităm că procesul de muls propriu-zis se bazează foarte mult pe livrarea laptelui de pompa de vacuum. Așa cum se întâmpla și în urmă cu aproape 100 de ani, la primele unități de muls „moderne". Printre aceste mașini inițiale se număra și Sistemul de muls DeLaval; Lansat în anul 1917, acesta a devenit prima mașină de muls utilizată la scară largă, revoluționând modalitatea de operare a fermelor de lapte.

  Aflati detalii despre rolul pompei de vacuum

Cât de curat înseamnă curat?


 

Fermierii sunt perfect conștienți de faptul că nivelurile mai mari de bacterii determină prețuri mai mici pentru laptele pe care îl colectează. Ținând cont de marjele tot mai mici din prezent, un preț mai mic poate elimina orice profit.Majoritatea detergenților pentru instalațiile de lapte par să facă o treabă relativ decentă. Însă doar pana ce acumularea de pământ sau de biofilme devine evidentă în lapte.

  Aflati cum econimisiti bani prin alegerea detergentilor potriviti

Promotie ventilator DF1250


 

Pregatiti-va din timp si echipati grajdul cu sisteme adecavate de ventilatie.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu ventilatorul DeLaval DF1250 la un pret special in aceasta primavara, 389 euro+tva!

Campanie DF1250

  Cititi mai mult >>>
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval