DeLaval
 
In acest subiect:  
   
Comportamentul natural
   
Ati calculat?
   
Confortul vacilor- solutii Delaval
   
 
 

Comportamentul natural


 

Verificarea confortului vacii implică o călătorie în timp pentru a afla care este comportamentul natural al unei vaci. În trecut, vacile erau ţinute pe păşuni şi puteau urma modele de comportament natural. Însă aceste modele s-au modificat deoarece vacile au fost mutate în grajduri şi staule. Pentru a evalua nivelul de confort al vacii, este deosebit de important să ştim cum se comportă o vacă în mod natural. Cu cât comportamentul acesteia în grajd va fi mai natural, cu atât se vor obţine rezultate mai bune atât pentru animal, cât şi pentru dumneavoastră. În continuare se prezintă un plan al perioadei zilnice pentru vacile de lapte aflate în perioada de lactaţie.

 

  Cititi mai mult >>>

Ati calculat?


 

Care este media de vârstă a turmei dvs.? Cât veţi câştiga dacă veţi investi în confortul vacilor pentru a creşte vârstă medie cu şase luni?
Stiati ca..
Vaca are propria sa zonă de siguranţă în jurul său şi, în momentul în care un alt animal sau un om încalcă limitele acestei zone, aceasta va reacţiona prin atac, socializare sau retragere. Dimensiunea zonei depinde de personalitatea vacii; o vacă calmă necesită mai puţin spaţiu personal decât o vacă agitată. Junincile necesită mai mult spaţiu personal decât animalele mai bătrâne. Pe parcursul vieţii unei vaci, spaţiul său personal scade pe măsură ce aceasta se obişnuieşte cu oamenii şi cu mediul de viaţă al acestora. Pe măsură ce vacile îmbătrânesc, acestea înaintează frecvent de asemenea în ierarhie, astfel încât nu se mai tem de celelalte vaci.

  Cititi mai mult >>>

Confortul vacilor- solutii Delaval


 

DeLaval furnizează o gamă largă de solutii, echipamente, consumabile si accesorii dovedite care vă ajută să controlati în mod optim productia laptelui de cea mai înaltă calitate provenit de la vaci sănătoase.

Gama noastră de îngrijire si monitorizare a animalelor include tratamente igienice ale suprafetelor pentru podele, pereti, echipamente de periere, instrumente pentru îngrijirea copitelor, căpestre, zgărzi, carpete pentru vaci, fronturi furajere pentru vitei, separatoare de cusete, fronturi furajere, boxe mici, porti si partitii.

Lăsati-vă animalele să se relaxeze într-un mediu mai igienic si mai confortabil, în timp ce dvs. vă bucurati de design-ul ergonomic imbatabil.

  Cititi mai mult >>>
 
 

Adresa dvs de email Este subscris la DeLaval Newsletter.
Pentru a nu mai primi aceste email-uri sau pentru a va schimba optiunile de subscriere, va rugam dezabonati-va sau schimbati aici.


Delaval